-Undertak     -Akustikprodukter    -Väggabsorbenter     -LjudisoleringLjudisolering

Våra akustiklösningar med ljudisolering är marknadens ledande. Vi har 38 års erfarenhet av att isolera väggar och tak runt hela Skåne till bästa resultat.

Vill ni veta vad vi kan göra för just er? Klicka här för att kontakta oss!

Ljudisolera för en mer rofylld vardag

I hemmet eller på arbetsplatsen är det mycket vanligt att man som boende eller arbetsgivare, försöker att få en så lugn och rofylld miljö som möjligt. Med tanke på alla olika typer av elektronik som finns är det idag ganska så svårt att kunna ha en fullständigt tyst plats, men det finns självklart saker man kan göra för att dämpa ljudnivån runt omkring sig.

När det gäller arbetsplatser är det många kontor som använder sig av en öppen planlösning och pratar man om boenden är det de hem som har en avskalad inredningsstil som råkar mest illa ut. Ljudet har nämligen möjlighet att studsa och det är något som man enkelt kan förhindra med hjälp av ljudisolering.

Ljudisolering

Det kanske vanligaste sättet att ljudisolera en byggnad är att isolera väggarna. Vill man, kan man använda sig av ljudisolerande dörrar, men det är mer vanligt som ett komplement till redan befintlig ljudisolering i väggarna. Tyvärr är det väldigt vanligt i äldre byggnader att man inte tänkte på att ljudisolera. Det märkt oftast på att mellanväggarna är väldigt enkla och tunna och det tyder på att väggen saknar en bra ljudisolering.

Innan man bestämmer sig för att ljudisolera är det viktigt att tänka på att man kommer behöva byta ut hela väggen som ska isoleras. Detta gäller även om det är så att du sätter upp en skiljevägg för att dela av ett större rum.

För den som önskar ljudisolera finns det många olika material att välja mellan, men det finns även för- och nackdelar med de olika alternativen. Något som flitigt används och är en stor favorit bland många, är att använda sig av skivor gjorda på mineralull. Mineralull hjälper att kraftigt dämpa störande ljud, men isolerar också mycket bra mot värme eller brand, vilket skyddar både människor, inredning eller bostaden i sig.

 Ljudisolering vägg

Kontakt

Letterbtn

Besök Kontakt
info@skanemontage.se

Verticaldev Phonebtn

Tel: +46 (0)40-188819

Verticaldev Paperbtn

Skånemontage AB
Borrgatan 15
SE-211 24 Malmö