-Undertak     -Akustikprodukter    -Väggabsorbenter     -Ljudisolering

 

Väggabsorbenter

Våra akustiklösningar med väggabsorbenter är marknadens ledande. Vi har 38 års erfarenhet av att leverera väggabsorbenter till företag runt i hela Skåne. 

Vill ni veta vad vi kan göra för just er? Klicka här för att kontakta oss!

Väggabsorbenter - funktion och konstruktion

 

Skapa en bättre miljö med väggabsorbenter.

Att ha en hög ljudnivå runt omkring sig kan vara något som bidrar till mycket stress eller koncentrationssvårigheter,
oavsett om det gäller i hemmiljön eller under arbetstid. För att skapa en så bra ljudnivå som möjligt är det oftast ett måste att ha någon form av ljudabsorbenter på väggarna.

En ljudabsorbent kan se ut på många olika sätt och passar i alla typ av utrymmen. Det vanligaste är att väggabsorbenter placeras i en ungefärlig höjd med människors ansikten. Det är både därifrån som de flesta ljud kommer, men också där öronen sitter, som är den kroppsdel som i detta fall ska skyddas mot buller. Lyssnar man bara till namnet och funktionen så kan låta som något som kommer att påverka inredningen i ett rum negativt. Sanningen är dock att väggabsorbenter finns i många olika färger och former, t.ex. i form av en anslagstavla eller en målning. Av denna anledning kan man enkelt se till att skapa en mer behaglig miljö, samtidigt som man gör väggabsorbenten till en del av inredningen. Många företag som erbjuder väggabsorbenter brukar även kunna erbjuda personliga tryck på absorbenter i tyg, vilket gör att du enkelt kan trycka upp företagsnamnet, eller familjefotot för den delen och få en snygg tavla att ha på väggen.

Innan man beställer hem en väggabsorbent bör man komma ihåg att absorbenten bör vara så pass stor att den täcker en stor del av den vägg som den ska sättas på.

I regel är de allra flesta absorbenter stora och detta beror på att den annars kan tappa sin funktion av att dämpa och skapa en bättre ljudmiljö. I hemmet eller på jobbet, i biosalongen eller musikrummet. Med hjälp av en väggabsorbent behöver du aldrig oroa dig för att störa dina medmänniskor, men inte heller behöver du oroa dig för att du själv ska bli störd av andra.

 

Kontakt

Letterbtn

Besök Kontakt
info@skanemontage.se

Verticaldev Phonebtn

Tel: +46 (0)40-188819

Verticaldev Paperbtn

Skånemontage AB
Borrgatan 15
SE-211 24 Malmö